Zijden Bandana Unisex


Deze zijden sjaal ofwel "Wild Rag" is gemaakt van een pure hoogwaardige kwaliteit met edelstenen voor geluk. Elke bestelling wordt met de hand geverfd en gemaakt in een enkele oplage. Mail gerust naar het atelier bij specifieke customized vragen over de kleur of uitvoering. Wij vinden het leuk om jou blij te maken.

Meer over deze zijden unisex Bandana's


De Bandana werd lang geleden door de cowboys ook wel "Wild Rag" genoemd. Oorspronkelijk werd de Bandana gedragen ter bescherming tegen zand en stof tijdens buitenritten en Ranch Riding.


De rijke historie achter dit product geeft precies weer waar Lucky Shh haar inspiratie vandaan haalt. Paarden, gaucho's, nomaden en de natuur.


Deze zijden sjaal is gemaakt van een pure hoogwaardige kwaliteit. Het zijde wordt per bestelling met de hand geverfd volgens tyedye en vouwtechniek en aan de punten zijn edelstenen of geluksamuletten bevestigd. Elke bestelling wordt met de hand geverfd en gemaakt in een enkele oplage. Mail gerust aan het atelier bij specifieke customized vragen over de kleur of uitvoering.


Met het gebruik van edelstenen en amuletten op de shawl wil Lucky Shh de drager een gelukkig gevoel meegeven. Draag deze sjaal als jouw persoonlijke talisman. Leef je dromen en geniet! Het is hierdoor een fantastisch cadeau voor jezelf en een ander.


Zijde heeft bovendien een bijzondere iso-thermische eigenschap, de stof voelt koel aan in de zomer en behaagelijk warm en comfortabel in de winter. Zijde wordt veelal zeer goed verdragen door de meest gevoelige huid.


Deze Lucky Bandana's zijn overigens ook bestelbaar via de Cowgirlstore.

the cowgirlstore

Fotocredits: Jos Karouw en de www.cowgirlstore.nl met Bandana van Lucky Shh


customized Bandana / Wild Rag. Passend bij de outfit van de klant

Customized zijden sjaal, de gewenste kleuren zijn van tevoren
met de klant besproken en worden daarna met de hand aangebracht.
Uniek en bijzonder, wij maken jou graag blij.

Mail gerust voor meer details.


Zijden Lucky Bandana in het haar

Model Nouria met zijden Lucky Bandana in het haar, met Buddha voor geluk.