Zijden Bandana's & Wild Rags

Laat jezelf betoveren door de mooiste zijden sjaals met edelsteentjes.


In het atelier van Lucky Shh maken wij "Wild Rags" van een pure hoogwaardige kwaliteit zijde.


Kleine oplagen, handgemaakt.

Fotocredits: Yessica de Reus fotografie - Model: Viola Barkey (de coach van het Nederlandse team AQHA Yourth World Cup 2020) tijdens een Ranch Riding wedstrijd. De zijden sjaal is een customized Wild Rag van Lucky Shh.

Fotocredits: Jos Karouw - de Wild Rags zijn in samenwerking met de Cowgirlstore ontwikkeld

Ook kleine formaten Bandana's zijn verkrijgbaar

Meer over deze zijden unisex
Bandana's & Wild Rags


De Bandana werd lang geleden door de cowboys ook wel "Wild Rag" genoemd. Oorspronkelijk werd de Bandana gedragen ter bescherming tegen zand en stof tijdens buitenritten en Ranch Riding.


De rijke historie achter dit product geeft precies weer waar Lucky Shh haar inspiratie vandaan haalt. Paarden, gaucho's, nomaden en de natuur.


Deze zijden sjaal is gemaakt van een pure hoogwaardige kwaliteit. Het zijde wordt per bestelling met de hand geverfd volgens tyedye en vouwtechniek en aan de punten zijn edelstenen of geluksamuletten bevestigd. Elke bestelling wordt met de hand geverfd en gemaakt in een enkele oplage.


Met het gebruik van edelstenen en amuletten op de shawl wil Lucky Shh de drager een gelukkig gevoel meegeven. Draag deze sjaal als jouw persoonlijke talisman. Leef je dromen en geniet! Het is hierdoor een fantastisch cadeau voor jezelf en een ander.


Zijde heeft bovendien een bijzondere iso-thermische eigenschap, de stof voelt koel aan in de zomer en behaagelijk warm en comfortabel in de winter. Zijde wordt veelal zeer goed verdragen door de meest gevoelige huid.


Deze Lucky Bandana's zijn overigens ook bestelbaar via de Cowgirlstore.

the cowgirlstore

Fotocredits: Jos Karouw en de www.cowgirlstore.nl met Bandana van Lucky Shh


Customized zijden sjaals zijn ook mogelijk, de gewenste kleuren worden van tevoren met de klant besproken en worden daarna met de hand aangebracht. Uniek en bijzonder. Bespreek jouw wensen met ons, we maken je graag blij.