Biologische duurzame stoffen

Draag je graag hippe mode die ook verantwoord is? Dan zijn woorden als Organic en Biologisch absoluut aan jou besteed. Op dit moment is er hard gewerkt aan 2 trendy bolletjes sjaals met leren koordjes, dromerige zilveraccenten en een echte edelsteen. Beide ontwerpen zijn gemaakt van superzachte pluche stof. Dit prachtige katoen werd geproduceerd volgens de GOTS voorwaarden. Deze stellen strenge eisen aan het verbouwen en bewerken van de stoffen. De belasting voor het milieu is minimaal. Bovendien wordt gewerkt tegen een eerlijke beloning.


De ongebleekte fluffy stof is in het atelier van Lucky Shh met de hand bewerkt tot een sjaal.

opaliet edelsteen

De voorkant is versierd met Vallende Sterren, veren, Vintage Brokaat kant en een Maan hangertje. En de asymmetrische punten hebben verschillende leren koordjes en er hangen echte edelstenen aan de sjaals voor geluk. De Bergkristal is de steen van de Vitaliteit en Pure energie en de Opaliet staat symbool voor Positiviteit en Rust. Deze warme pluche shawls zien er niet alleen fantastisch uit. Hij bezorgt jou naast dat je duurzaam consumeert ook een stralende look!


Misschien wil jouw dochter heel graag hetzelfde dragen als haar moeder. Zeker omdat deze pluche zo ontzettend zacht is. Om dit mogelijk te maken heeft Lucky Shh de sjaal ook iets kleiner als Mini-me uitgevoerd. Bestel je een volwassen maat + kindersjaal, dan doet Lucky Shh er een bijpassende miniatuur bij voor de pop of de favoriete knuffel. Je kunt voor deze hippe kindersjaal kiezen uit twee maten. Eén voor de allerkleinsten en één voor de iets groteren.

Meer weten over deze "one-of-a-kind sustainable fashionpieces" klik dan HIER.