Lucky sjaal vol herinneringen

Bij Lucky Shh heb je de unieke mogelijkheid om een sjaal vol herinneringen te laten maken. In het leven maak je veel mee en er zijn soms ontzettende intense en waardevolle momenten die je niet zomaar aan je voorbij wilt laten gaan. Levenslessen, inzichten, herinneringen, gevoelens, een baby gekregen, dierbare verloren, het roer om.. noem maar op.

Die ene blouse die je zo graag droeg tijdens spannende momenten of een versleten T-shirt van een verre reis. Het dekentje van jouw baby of het favoriete shirt van jouw overleden dierbare. Soms is het fijn om iets tastbaars te verankeren waar je die herinnering aan bewaart omdat je graag dat fijne gevoel van die ene belevenis of tijd dicht bij je wilt houden.

Je wilt iets tastbaars om een periode af te sluiten of te verankeren. Hoe mooi is het om deze te laten verwerken in een sjaal die je dicht bij je draagt. In ons atelier bieden wij de unieke mogelijkheid om een sjaal of hoed te laten assembleren met jouw favoriete "ankertjes" tot een sjaal vol herinneringen. Zo neem je ze altijd met je mee. Persoonlijk en bijzonder.


Hoe gaat Roos van Lucky Shh te werk? Jij stuurt jouw favoriete kledingstuk(ken) na overleg naar ons toe. In ons atelier verwerken wij deze items in een customized sjaal, het resultaat kan heel subtiel zijn of juist uitbundig, altijd in overleg. In ons atelier maken we er natuurlijk wel echt een Lucky sjaal of hoed met de typische "saus" van Lucky Shh. Het kan zijn dat we jouw ingestuurde stoffen verven en natuurlijk worden de stoffen geknipt of gerafeld. Vooraf spreken we daar met elkaar over. Roos van Lucky Shh nodigt jou uit om dit avontuur met ons aan te gaan!


Mail gerust vrijblijvend voor overleg.


Hoe is het idee voor een sjaal vol herinneringen gekomen? Roos begon het idee van een vastlegging na een mooie reis. Ze ging op een backpack avontuur naar Patagonië om Gletsjers te beklimmen en paard te rijden met de Gaucho’s. Deze reis hadden ze gepland na een intense periode. Nu ging ze haar gevoel achterna en genoot!


Dit avontuur was het begin van een nieuwe levensfase en gaf veel inspiratie voor de drijfveren die ze nu heeft. Ondanks dat het bestaan in Patagonië hard en ruw is, zijn de mensen gepassioneerd, gastvrij, swingend en trots. Roos kocht van een lokale kunstenaar een boekje met oude gelukssymbolen in de vorm van dierentekens. Ook kocht ze een geluksarmbandje en wat andere kleine talismannen, wat was het heerlijk om deze steeds te bekijken en het gevoel van deze mooie reis te herbeleven!


In dat deel van de wereld stralen de sterren ’s nachts veel harder aan de hemel dan thuis. En terwijl ze een Chileens wijntje in haar hand had en naar de sterren keek, sprak ze met zichzelf af om nog meer te luisteren naar het hart. Dit moment heeft ze, jaren later, verankerd als tatoeage op haar onderarm. Nog steeds als ze de Tattoo bekijkt, denkt ze terug aan dit waardevolle moment in haar leven. Ditzelfde gevoel kan je krijgen met een modeartikel vol tastbare feelgood stukjes die je doen herinneren aan mooie momenten.

Model Nouria met de vintage dragon sjaal, een unieke sjaal met elementen uit een oude kimono

in het atelier