Yes! De Mala's staan in de shop.. and I love it!!

Yeey! Weet je.. dit is nou precies waarom ik met Lucky Shh ben begonnen. Ik ben GEK op talismans. Ik ben altijd al een beetje een (bij)gelovig meisje geweest. Geluksarmbandjes, amuletten en edelstenen zijn heerlijk om bij je te dragen. De Talismans waar ik van hou zien er trendy en ook een beetje "edgy" uit, ze vallen op. Mensen kunnen denken "wow wat heb jij een gave ketting" maar ik weet dat het meer is dan dat en dat geeft een heel speciaal gevoel!

Vandaag heb ik mijn Lucky Mala project afgerond. Een Mala is een Boeddhistisch gebedssnoer en heeft veel overeenkomsten met andere gebedssnoeren van over de hele wereld zoals bijvoorbeeld de Rozenkrans. Deze kettingen worden onder andere gebruikt tijdens meditatie en helpt bij het vinden van rust, inspiratie en focus. De Mala's van Lucky Shh zijn super om te dragen, ze hebben een goede vibe door de pure geur van Sandelhout en de dieperliggende boodschap geeft een bijzonder gevoel. De oneindige knoop middenvoor staat symbool voor wijsheid en eeuwige liefde.

Het speciale is dat er aan elke Mala ketting een set met echte edelstenen hangt in de vorm van kruisjes. Helemaal zomers, Ibiza-style en stiekem ook een beetje spiritueel (maar dat hoef alleen jij te weten ;-) ! Elke ketting heeft een eigen Karakter en naam en elke steen betekent iets speciaals.

Ik merk vaker dat niet alleen ik, maar nog veel meer mensen zich aangetrokken voelen door de magie van edelstenen en dat is niet zo gek. De betekenis van een sierraad kan tijdens het dragen een bijzonder gevoel geven, een gevoel van kracht, vrijheid, steun en inspiratie. Heerlijk toch?

Ik zal je hieronder vertellen welk verhaal er achter elke Mala zit:

malamala

Hope

"Hope" laat je dromen.. je hart te openen voor de mooiste dingen die je op je pad tegenkomt. Hope laat je focussen op het hier en nu en haalt het beste uit jezelf.

Brave

"Brave" is voor de echte strijder onder ons. Voor een mooi mens, misschien wel voor jou? Ik voelde me in ieder geval enorm aangetrokken tot deze ketting. De bijzondere Blauwe Goudsteen staat voor kracht en energie. Hij geeft hoop en bevordert een positieve kijk op het leven. Het bevordert individuele groei en ambitie. Het helpt je jouw doelen te bereiken.


Free your mind

Deze Mala is bij uitstek geschikt voor een avontuurlijke en gezellige zomerperiode. De Jade wordt vaak meegenomen als gelukssteen op reis en nodigt je uit om dingen te beleven.


Positive Flow

Deze Mala staat symbool voor een positieve flow waar je in terecht kan komen als je lekker op koers bent, de Howliet nodigt je uit om het beste uit jezelf te halen en de Turquoise geeft je nieuwe creatieve ideeën en focus.


De Mala kettingen zijn 29.50 en er is ook een bijpassende stoere armband van 12.95 met Buddha verkrijgbaar. Elke bestelling wordt als cadeautje verpakt in een herbruikbaar en handig Lucky rugzakje met uitleg erbij. Klik hier voor deze nieuwe limited collectie.


With lots of LOVE! Liefs Roos

beach