Recht op retour en ruilingen:


Het kan best wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Omdat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat en wij overtuigd zijn van een goede kwaliteit, geldt dezelfde coulanceregel ook voor customized artikelen, alhoewel wij dit uiteraard niet willen stimuleren. Customized artikelen zijn namelijk in samenspraak met u ontworpen en gemaakt en daarmee zeer persoonlijk geworden.


Graag vooraf altijd even uw retour aanmelden. Onaangemelde retouren nemen wij niet in behandeling.


Een retour melden kan via info@luckyshh.nl - onder vermelding van onderwerp "retour".


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt na ontvangst van de retourzending op reguliere artikelen het volledige orderbedrag + de eerst betaalde verzendkosten gecrediteerd binnen 5 werkdagen. Voor customized artikelen geldt dat u redelijkerwijs de helft van het aankoopbedrag gecrediteerd krijgt. Verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.


Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Lucky Shh geretourneerd worden.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van je teruggestuurde pakket terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending (retourzendingen die bij vervoerder zijn kwijtgeraakt, worden door ons niet vergoed). Stuur een briefje met je naam mee zodat we het pakket gemakkelijk kunnen identificeren.


Stuur het artikel terug naar:
Lucky Shh
Oukoopstraat 14    
2729 DH Zoetermeer
Nederland


Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem (niet mogelijk voor customized orders). Je kunt hiervoor contact opnemen met info@luckyshh.nl


Product aanpassen of repareren?

Ook geen probleem, mail ons met jouw vraag.


Heb je nog vragen naar aanleiding van dit verhaal? Mail of bel ons dan even via info@luckyshh.nl - 0612659337, we helpen je graag verder.


Groetjes, Roos van Lucky Shh