Aandenkens om te blijven herinneren

Lucky Shh heeft de exclusieve service om een monumentale sjaal, hoed, of tas te laten maken bij grote levensgebeurtenissen. In de hoeden en sjaals kunnen bijvoorbeeld kledingstukken worden verwerkt van uw overleden dierbare. Zo draag je de herinnering altijd bij je.

Een sjaal die je dicht bij je draagt.

Meer over de Lucky sjaals en hoeden vol mooie herinneringen

Bij Lucky Shh heb je de unieke mogelijkheid om een sjaal vol herinneringen te laten maken. In het leven maak je veel mee en er zijn soms ontzettende intense en waardevolle momenten die je niet zomaar aan je voorbij wilt laten gaan. Levenslessen, inzichten, herinneringen, gevoelens, een baby gekregen, dierbare verloren, het roer om.. noem maar op.

Die ene blouse die je zo graag droeg tijdens spannende momenten of een versleten T-shirt van een verre reis. Het dekentje van jouw baby of het favoriete shirt van jouw overleden dierbare. Soms is het fijn om iets tastbaars te verankeren waar je die herinnering aan bewaart omdat je graag dat fijne gevoel van die ene belevenis of tijd dicht bij je wilt houden.

Je wilt iets tastbaars om een periode af te sluiten of te verankeren. Hoe mooi is het om deze te laten verwerken in een sjaal die je dicht bij je draagt. In ons atelier bieden wij de unieke mogelijkheid om een sjaal of hoed te laten assembleren met jouw favoriete "ankertjes" tot een sjaal vol herinneringen. Zo neem je ze altijd met je mee. Persoonlijk en bijzonder.

Hoe gaat Roos van Lucky Shh te werk? Jij stuurt jouw favoriete kledingstuk(ken) na overleg naar ons toe. In ons atelier verwerken wij deze items in een customized sjaal, het resultaat kan heel subtiel zijn of juist uitbundig, altijd in overleg. In ons atelier maken we er natuurlijk wel echt een Lucky sjaal of hoed met de typische "saus" van Lucky Shh. Het kan zijn dat we jouw ingestuurde stoffen verven en natuurlijk worden de stoffen geknipt of gerafeld. Vooraf spreken we daar met elkaar over. Roos van Lucky Shh nodigt jou uit om dit avontuur met ons aan te gaan!