De Happy Home collectie

Breng jezelf in balans door de juiste vibe te creëren.


Steeds zijn wij op zoek naar originele, betekenisvolle en vooral unieke kleine dingen waar jij jouw huis mee kan omtoveren tot een liefdevolle en rustige plek.


Waarbij er ruimte is voor
ontspanning en aandacht voor jezelf.


De Happy Home collectie


Een Happy Home is een plek waar je tot rust kan komen. Een veilige en vooral gezellige plek waar je samenkomt met andere mensen. Een inspirerende plek waar je tot bloei komt en kan ontspannen. Jouw huis is waar je hart is, waar je ook bent in de wereld.


In de feelgood blog van Tante Truus Kan Alles geeft Roos (de oprichter van Lucky Shh) al een aantal leuke hands-on tips om jouw huis om te toveren tot een Happy Home.


Ontspanning en harmonie in elke leefomgeving kan al gecreëerd worden door jezelf te omringen met een aantal materialen die een bijzondere betekenis voor je hebben. Zoals met bijvoorbeeld een handgemaakte sprei, veren en edelstenen. Ook is het heerlijk om een Totemdier omslagdoek om je heen te slaan die je warm houdt en een geborgen gevoel geeft.  


De glazen veren van kunstenaar Madeleine Waalkens zijn bij uitstek mooie kunstwerken voor in de slaapkamer of in de woonkamer. Deze delicate glazen veren zorgen namelijk voor lichtheid, helderheid en harmonie. Ze dragen bij aan het gevoel van een vredige en liefdevolle leefruimte.


De handgemaakte glazen veren zijn prachtig te combineren met theelichthouders van Seleniet, dé steen van de Engelen. De kandelaars komen uit Marokko en zijn van premium kwaliteit. De poreuze transparante Selenietsteen laat prachtig licht doorschijnen. Oude ambachten worden gebruikt tijdens het verwerken van deze steensoort. Seleniet brengt een vredig en harmonieus gevoel.


De heerlijk geurende handgerolde wierook van Witte Salie en Palo Santo is een fijn middel om je huis energetisch te reinigen richting een positieve en fijne sfeer. Om de wierook te verspreiden gebruik je een Smudgeveer van hout of een echte veer. Je kan ze vinden in de shop.


De edelsteen harten en engelen van edelsteen geven een diepe gronding en energie aan jouw ruimte. Ze helpen jou balans te houden, te aarden en te ontspannen.