De Happy Home collectie

Breng jezelf in balans door de juiste vibe te creëren.


Steeds zijn wij op zoek naar originele, betekenisvolle en vooral unieke kleine dingen waar jij jouw huis mee kan omtoveren tot een liefdevolle en rustige plek.


Waarbij er ruimte is voor ontspanning en aandacht voor jezelf. Maandelijks wordt de shop gevuld met nieuwe dingen.


De Happy Home collectie


Een Happy Home is een plek waar je tot rust kan komen. Een veilige en vooral gezellige plek waar je samenkomt met andere mensen. Een inspirerende plek waar je tot bloei komt en kan ontspannen. Jouw huis is waar je hart ligt, waar je ook bent in de wereld.

In de feelgood blog van Tante Truus Kan Alles geeft Roos (de oprichter van Lucky Shh) een aantal leuke hands-on tips om jouw huis om te toveren tot een Happy Home.

Ontspanning en harmonie in elke leefomgeving kan al gecreëerd worden door jezelf te omringen met een aantal materialen die een bijzondere betekenis voor je hebben. Zoals bijvoorbeeld een handgemaakte sprei of een Lucky lamp van de edelsteen Seleniet.   

De Lucky Selenietlamp is bij uitstek een mooi kunstwerk voor in de slaapkamer of in de woonkamer. Volgens oude gebruiken zorgt deze steen namelijk voor harmonie en draagt hij bij aan het gevoel van een vredige en liefdevolle leefruimte.

Deze bijzondere lampen komen uit Marokko en zijn van premium kwaliteit. De poreuze transparante Selenietsteen laat prachtig licht doorschijnen. Oude ambachten worden gebruikt tijdens het maken van deze ijsbergvormige lampen. Het mooie is dat elke steen uniek is en een eigen karakter heeft.

Ook zullen wij maandelijks edelsteen harten verkopen en Buddha beelden voor in huis of in de tuin.

Zoals je ziet is onze Happy Home collectie niet groot maar wel uniek. Via Facebook, Instagram en de maandelijke nieuwsbrief houden wij je steeds op de hoogte van de komst van nieuwe artikelen.