Moqui MarblesDe moeder van alle stenen
Een wonder uit de natuur
Voor een goede nachtrust
Helpt te ontspannen
Maakt opmerkzamer
Laat van het leven genieten
Helpt bij slaapproblemen
Zorgt voor balans in het lichaam

Moqui Marbles

Moqui Marbles - Trouwe lievelingen


Moqui Marbles worden ook wel de moeder van alle edelstenen genoemd. Deze schattige kleintjes komen uit Utah VS en zijn een waar natuurverschijnsel. Ze mogen sinds 2006 niet meer worden geëxporteerd en daarom zijn we trots en blij dat we de laatste ingevoerde Batch stenen wisten te bemachtigen met origineel echtheidscertificaat. Je krijgt er altijd 2 bij jouw bestelling (een mannetje en een vrouwtje).


Moqui Marbles (ookwel Navajo sandstones genoemd) komen uit het land van de Moqui Indianen. "Moqui" betekent trouwe lieveling. Deze stenen worden ook wel Shamaan stenen genoemd. Deze Moqui Marbles zorgen voor een positieve, helende energiestroom voor zowel lichaam en geest. Ze staan symbool ons meer levensvreugde en een positieve uitstraling. De steen beschermt tegen depressiviteit, boosaardigheid en voor verkeerde vrienden. Je slaapt er heerlijk op want ze zorgen voor een goede nachtrust.


Moqui ballen vormen een samen een koppeltje, één is een mannetje, de andere het vrouwtje. Bij de grotere Moquis is het mannetje de Marble met de ring of uitstulping en het vrouwtje de gladde Moqui. Bij de kleinere Moquis is de grove Marble het mannetje en de gladde Moqui het vrouwtje. Als je in bezit bent van Moqui-Marbles moet je deze opladen door te aaien en aandacht te geven, dit is een leuke bezigheid. Is deze energie in balans en de energie tussen het stelletje aanwezig dan stroomt deze energie ook door jou. Draag ze bij je of leg ze op een mooi plekje naast je bed of in huis. Berg ze nooit voor langere tijd op in een donkere lade, ze zullen je missen en tot stof vergaan.


Deze Moqui ballen bestaan uit een kern van zandsteen en zijn omgeven door een metalen laagje met een hoog ijzergehalte, titanium, palladium en mangaan. Ze worden op de grond gevonden en er bestaan veel verhalen over waar deze stenen vandaan komen, dat het een wondertje is uit de natuur is één ding wat zeker is, gemaakt door Moeder Aarde.


Wanneer je de Moqui Marbles vasthoudt leg je het mannetje in je linkerhand en het vrouwtje in je rechterhand voor mooie sterke energie.


Elk paar is uniek en gevormd door de natuur.


De moeder van alle stenen
Een wonder uit de natuur
Voor een goede nachtrust
Helpt te ontspannen
Maakt opmerkzamer
Laat van het leven genieten
Helpt bij slaapproblemen
Zorgt voor balans in het lichaam


De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.