Lucky Talismannen & Totemdieren


Breng jezelf in balans door gebruik te maken van een krachtsymbool. Deze kan je steun geven en beschermen. Volgens eeuwenoude gebruiken kan hij je helpen om bepaalde doelen te bereiken of jezelf te overwinnen.


Welk symbool past bij jouw levensfase of doel de komende periode?

Bekijk hier alle artikelen met Totemdieren

Lucky Talisman & Totemdier


Talismannen, amuletten, krachtsymbolen en totemdieren kan je in allerlei vormen bij je dragen.
In alle ontwerpen van Lucky Shh schuilt deze mooie symboliek.


Enkele Talismannen en Totemdieren zijn:


De Lucky Coin: op vele ontwerpen van Lucky Shh is een Lucky Coin bevestigd. Een zilveren munt met daarop een zon en de naam Lucky Shh. Er gaat een oude mythe rond dat wanneer je een geluksmunt bij je draagt, jouw welvaart en voorspoed zal toenemen. Nog steeds geven veel mensen elkaar een geluksmunt cadeau als aandenken aan een bijzondere gelegenheid en voor geluk en kracht. De zon die in deze Lucky munt is gesmolten, staat symbool voor positiviteit, licht, kracht en geluk. De zon is van iedereen. Hij verlicht je pad. Mensen zijn vaak ook vrolijker wanneer het zonnig is, de zon wijst op levensvreugde, warmte en optimisme. De zon wordt wereldwijd gezien als degene waar alles om draait.


De Veer: op vele ontwerpen van Lucky Shh zie je een veer. Een veer geeft moed. Een oud verhaal gaat dat als je een veer op straat vindt, dat je dan een wens mag doen. Het is een brief uit de natuur, speciaal voor jou. Maar een veer geeft ook vleugels. Jij krijgt wings to fly en kan alles! Sommige mensen zeggen "when feathers are near, angels appear". Veren geven je een gevoel van vrijheid, vrolijkheid en laten je voelen als een Cowgirl die één is met de natuur. In deze Blog lees je alles over de veer.


De Adelaar of Thunderbird: de adelaar of thunderbird is, net als de veer, geïnspireerd op eeuwenoude symbolen van de Native Americans. Het gaat hier om een krachtig symbool voor het volgen van je eigen pad. Trouw zijn aan jezelf en de dingen die jij belangrijk vindt. Voel jezelf onafhankelijk, sterk en vrij met dit prachtige symbool.


De vlinder: staat symbool voor vrijheid en transformatie. De klant van Lucky Shh houdt zich veelal bezig met zelfontplooiing en de vlinder hoort daarbij.


Key to my Heart: open je hart, voornamelijk voor jezelf. Sta open voor je eigen dromen.


Het paard: Maak contact met de natuur en ontdek alles wat jij zou moeten zijn. De paarden kunnen jou richting geven omdat zij je ziel kunnen reflecteren.


De Wishbone: de wishbone is een gebogen amulet met een recht stukje en een boogje. Volgens oud Amerikaans gebruik gaf het borstbeentje van de kip geluk. 2 mensen namen 1 uiteinde van het botje in de hand en degene die het grootste stuk af brak, was "the lucky one".


De Olifant: de olifant is volgens eeuwenoude tradities een wijze raadgever, een krachtig dier die symbool staat voor wijsheid, rust en vrolijkheid. Wanneer je een amulet treft met de slurf naar boven, zal voorspoed jouw kant op komen.


De beer: de beer staat symbool voor (wils)kracht, doorzettingsvermogen, strijdbaarheid en wijsheid.


De schildpad: de schildpad is een wijs dier, deze staat symbool voor een lang leven en zal je altijd goede raad geven.


Weet je niet welk symbool het beste bij jou past? Je kan altijd contact opnemen met Roos voor een persoonlijk advies.