5 tips voor een ontspannen najaar en mooie decembermaand

De dagen worden binnenkort korter en donkerder. Dit is de perfecte tijd om mooie nieuwe tradities in te brengen. Deze eenvoudige nieuwe gewoontes geven je energie en ontspanning gedurende de gehele periode en na afloop zal je met een voldaan gevoel op deze tijd terugkijken.

Welke nieuwe gewoontes je in je leven kan integreren hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

Meestal begint het in oktober al. Schoolgesprekken, verjaardagen, Sinterklaas, kerst, borrels. Misschien toch nog even op vakantie? Het zijn drukke maar ook hele gezellige laatste maanden.

  

Voor sommigen is de het gemis van dierbaren extra voelbaar in deze periode.


Lees meer

De Kracht van de Symbolen

Met dit waardevolle artikel wil ik mensen inspireren en helpen in hun proces om hun doelen en dromen waar te maken.

de kracht van de symbolen

Lees meer

de kracht van kleur

wist jij dat kleur en kleurgebruik onbewust veel invloed op jou kan hebben?        

Lees meer

Tips voor een Happy Home

Een Happy Home is een plek waar je tot rust komt na een drukke dag. Het is een veilige en fijne plek waar je gezellig samenkomt met andere mensen. Een inspirerende plek waar je tot bloei kan komen en lekker kan ontspannen. Jouw huis is waar je hart ligt, waar je ook bent in de wereld.


Lees meer

Biologische duurzame stoffen

Draag je graag hippe mode die ook verantwoord is? Dan zijn woorden als Organic en Biologisch absoluut aan jou besteed. In deze blog vertel ik je meer over de nieuwe fluffy wintercollectie.

Lees meer

Hoe ik kwam tot het ontwerp van de zwaluw sjaal


Lees meer

de Mala's zijn weer aangevuld!


Wat een succes!         

Lees meer

Yes! De Mala's staan in de shop.. and I love it!!

Yeey! Weet je.. dit is nou precies waarom ik met Lucky Shh ben begonnen. Ik ben GEK op talismans. Ik ben altijd al een beetje een (bij)gelovig meisje geweest. Geluksarmbandjes, amuletten en edelstenen zijn heerlijk om bij je te dragen. De Talismans waar ik van hou zien er trendy en ook een beetje "edgy" uit, ze vallen op. Mensen kunnen denken "wow wat heb jij een gave ketting" maar ik weet dat het meer is dan dat en dat geeft een heel speciaal gevoel!

Vandaag heb ik mijn Lucky Mala project afgerond. Een Mala is een Boeddhistisch gebedssnoer en heeft veel overeenkomsten met andere gebedssnoeren van over de hele wereld zoals bijvoorbeeld de Rozenkrans. Deze kettingen worden onder andere gebruikt tijdens meditatie en helpt bij het vinden van rust, inspiratie en focus. De Mala's van Lucky Shh zijn super om te dragen, ze hebben een goede vibe door de pure geur van Sandelhout en de dieperliggende boodschap geeft een bijzonder gevoel. De oneindige knoop middenvoor staat symbool voor wijsheid en eeuwige liefde.

Het speciale is dat er aan elke Mala ketting een set met echte edelstenen hangt in de vorm van kruisjes. Helemaal zomers, Ibiza-style en stiekem ook een beetje spiritueel (maar dat hoef alleen jij te weten ;-) ! Elke ketting heeft een eigen Karakter en naam en elke steen betekent iets speciaals.

Ik merk vaker dat niet alleen ik, maar nog veel meer mensen zich aangetrokken voelen door de magie van edelstenen en dat is niet zo gek. De betekenis van een sierraad kan tijdens het dragen een bijzonder gevoel geven, een gevoel van kracht, vrijheid, steun en inspiratie. Heerlijk toch?

Ik zal je hieronder vertellen welk verhaal er achter elke Mala zit:

malamala

Hope

"Hope" laat je dromen.. je hart te openen voor de mooiste dingen die je op je pad tegenkomt. Hope laat je focussen op het hier en nu en haalt het beste uit jezelf.

Brave

"Brave" is voor de echte strijder onder ons. Voor een mooi mens, misschien wel voor jou? Ik voelde me in ieder geval enorm aangetrokken tot deze ketting. De bijzondere Blauwe Goudsteen staat voor kracht en energie. Hij geeft hoop en bevordert een positieve kijk op het leven. Het bevordert individuele groei en ambitie. Het helpt je jouw doelen te bereiken.


Free your mind

Deze Mala is bij uitstek geschikt voor een avontuurlijke en gezellige zomerperiode. De Jade wordt vaak meegenomen als gelukssteen op reis en nodigt je uit om dingen te beleven.


Positive Flow

Deze Mala staat symbool voor een positieve flow waar je in terecht kan komen als je lekker op koers bent, de Howliet nodigt je uit om het beste uit jezelf te halen en de Turquoise geeft je nieuwe creatieve ideeën en focus.


De Mala kettingen zijn 29.50 en er is ook een bijpassende stoere armband van 12.95 met Buddha verkrijgbaar. Elke bestelling wordt als cadeautje verpakt in een herbruikbaar en handig Lucky rugzakje met uitleg erbij. Klik hier voor deze nieuwe limited collectie.


With lots of LOVE! Liefs Roos

beach
Lees meer

Mala

De geur van écht Sandelhout is zo verrassend zoet en balsem-achtig, het geeft een meditatieve sfeer. Deze originele Mala’s met hun oneindige knoop zijn gemaakt van massief Sandelhout gemaakt en mijn hele atelier ruikt ernaar!! Ik ben vandaag druk geweest met dit nieuwe ontwerp. Aan elke Mala hangen 4 kruisjes van echte edelsteen. De steensoorten verschillen per ketting en van elk is er maar één van.

Ze zijn zo schattig en modern om te dragen. Lekker zomers en er hangt een goede Vibe aan 😊. Ze hebben namen gekregen als “Brave”, “Fearless” en “Hope”. Morgen ga ik ze verder aan je presenteren…

De Mala is een gebedssnoer die wordt gebruikt binnen het Boeddhisme, het heeft een vergelijkbare functie als de Rozenkrans.

Liefs Roos

Lees meer

Lucky hoeden

hoeden worden steeds belangrijker


Lees meer

extra's voor leden van de nieuwsbrief

wist jij dat leden van de nieuwsbrief extra's krijgen?

Lees meer