Lucky Poncho

Een heerlijk zittende Hippie omslagdoek van hoge kwaliteit? Lucky Shh koos voor jou een comfortabel model dat superzacht aanvoelt.

Lucky Shh selecteerde deze ruim bemeten omslagdoeken en assembleert ze in eigen atelier, klassieke accenten met de unieke look and feel van een Bohemian Hippie Cowgirl.

De combinatie van tinten is verrassend en maakt combineren met je overige kleding eenvoudig.

Verras jezelf met deze mooie Ibiza style omslagdoek of schenk hem aan een ander.

Meer over de Lucky Poncho`s


Lucky Shh koos voor jou een comfortabel model dat superzacht aanvoelt. Deze poncho's zijn ruim bemeten en combineert een klassiek accent met de look and feel van een Bohemian Hippie Cowgirl.


Lucky Shh selecteerde deze sjaal met zorg voor jou en assembleerde hem in haar Nederlandse atelier.


Opvallend aan het design zijn de unieke leren applicaties. Die worden met de hand gesneden en voorzien van kleine edelsteentjes en andere geluksamuletten.


Smaakvol,subtiel en toch opvallend, is precies de juiste typering van deze klassieke shawl.


Kies je voor dit mooie Bohemian kledingstuk, dan zal jij er absoluut mee stralen!


Deze zachte poncho's zijn hip, maar je gaat er goed mee gekleed. Hierdoor maakt het niet uit in welke setting je hem draagt. Thuis in je vrije tijd, of misschien wel op kantoor. Maar ook als je een middagje met vrienden shoppen gaat, draag je dit comfortabele item graag met je mee. Gezellig een drankje nemen aan de bar? Deze Bohemian omslagdoek staat je altijd fantastisch, of je nu formeel gekleed of casual.


Wist je trouwens dat Lucky Shh na de verkoop ook goede doelen steunt? Geluk wordt op deze manier automatisch weer verder doorgegeven.