Lucky Poncho


Verras jezelf met een mooie omslagdoek of schenk hem aan een ander. Bij Lucky Shh draait een groot deel van het design om het meegeven van geluk aan de drager. De edelsteentjes en unieke amuletten op de ontwerpen van Lucky Shh helpen hierbij. Amuletten en edelstenen dienen immers voor geluk en bescherming. Een traditie die al eeuwenlang bestaat.

Weer terug op voorraad!

Styletip: bijpassende Mala ketting met echte edelstenen

Kijk snel in de shop voor de limited editions

Meer over de Lucky Poncho`s


Lucky Shh koos voor jou een comfortabel model dat superzacht aanvoelt. Deze poncho's zijn ruim bemeten en combineert een klassiek accent met de look and feel van een Bohemian Hippie Cowgirl.


Lucky Shh selecteerde deze sjaal met zorg voor jou en assembleerde hem in haar Nederlandse atelier.


Opvallend aan het design zijn de unieke leren applicaties. Die worden met de hand gesneden en voorzien van kleine edelsteentjes en andere geluksamuletten.


Smaakvol,subtiel en toch opvallend, is precies de juiste typering van deze klassieke shawl.


Kies je voor dit mooie Bohemian kledingstuk, dan zal jij er absoluut mee stralen!


Deze zachte poncho's zijn hip, maar je gaat er goed mee gekleed. Hierdoor maakt het niet uit in welke setting je hem draagt. Thuis in je vrije tijd, of misschien wel op kantoor. Maar ook als je een middagje met vrienden shoppen gaat, draag je dit comfortabele item graag met je mee. Gezellig een drankje nemen aan de bar? Deze Bohemian omslagdoek staat je altijd fantastisch, of je nu formeel gekleed of casual.


Wist je trouwens dat Lucky Shh na de verkoop ook goede doelen steunt? Geluk wordt op deze manier automatisch weer verder doorgegeven.

poncho