Stijlvolle unisex hoeden

Ontdek de hoeden van Lucky Shh vol verrassende details.


Onze Bohemian Fedora's, Trilby's, Australische- en Panamahoeden zie je steeds meer in het straatbeeld en worden zowel door mannen als vrouwen gedragen.


Ze bieden bescherming, warmte en staan fantastisch op een feestje of een formele gelegenheid en als style-item voor je allerdaagse outfit.


Customized mogelijk!

Meer over de Lucky hoeden


De Fedora of Trilby gleufhoeden zijn comfortabel en heerlijk om te dragen. Het gebruik van deze stijlvolle hoed is niet gebonden aan enig seizoen.

Hij beschermt je hoofd bij slecht weer tegen kou, wind en regen. Bij warm weer draag je hem als bescherming tegen de zon.

Lucky Shh koos voor originele Engelse Hawkins hoeden vanwege de hoge kwaliteit. De Hippie hoed wordt geassembleerd in ons eigen atelier en is onder andere gemaakt van zachte wol. Op deze hoeden brengt Lucky Shh unieke amuletten en edelsteentjes aan. Daarmee wordt aan de drager wat geluk mee gegeven.

Met deze Unisex hoed bezorg jij jezelf een eigentijdse Rockstar Hippie uitstraling. Tegelijk is de uitstraling van deze Urban hoed stijlvol en klassiek. De studds, edelsteentjes en de geluksmunt van Lucky Shh dragen sterk bij aan de authentieke Bohemian look and feel. Deze Wolvilt hoed doet je ook wel denken aan de jaren ’50 en de roaring twenties.

Tegenwoordig zie je de hoed vaak op festivals. Kom je hem in het straatbeeld tegen, dan wordt hij zowel door mannen als vrouwen gedragen.


Gypsy fedora hoed van Lucky Shh