Bohemian fedora hoed

Deze Fedora hoeden zijn steeds meer te zien in het straatbeeld en worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Ze staan fantastisch op een feestje of een formele gelegenheid en als style-item voor je allerdaagse outfit.

Geef jezelf een "Hippie Dandy" look met deze Lucky hoeden vol edelstenen, studds, leer en authentieke amuletten. Deze hoeden doen je ook wel denken aan de Roaring twenties en worden vaak gebruikt om de juiste "Bohemian Streetstyle" look af te stylen. In de winterse maanden wordt de hoed voornamelijk gedragen ter bescherming tegen wind, regen of kou terwijl deze jouw hoofd in de zomer juist beschermt tegen de zon.

Lucky Shh gebruikt voor haar hoeden de klassieke kwaliteit Engelse Hawkins hoeden van 100% wolvilt en assembleert ze allemaal in eigen atelier. Customized mogelijk!

Zwarte boho hoed met edelsteen voor geluk 52.50

Bekijk het gehele assortiment hoeden, vanaf 37.50

Nieuw! Luxe koperkleurige Bohemian Fedora hoed met edelsteen naar keuze voor geluk 68.50

Meer over de Lucky hoeden


De Fedora of Trilby gleufhoed is comfortabel en heerlijk om te dragen. Het gebruik van deze stijlvolle hoed is niet gebonden aan enig seizoen.

Hij beschermt je hoofd bij slecht weer tegen kou, wind en regen. Bij warm weer draag je hem als bescherming tegen de zon.

Lucky Shh koos voor originele Engelse Hawkins hoeden vanwege de hoge kwaliteit. De Hippie hoed wordt geassembleerd in ons eigen atelier en is onder andere gemaakt van zachte wol. Op deze hoeden brengt Lucky Shh unieke amuletten en edelsteentjes aan. Daarmee wordt aan de drager wat geluk mee gegeven.

Met deze Unisex hoed bezorg jij jezelf een eigentijdse Rockstar Hippie uitstraling. Tegelijk is de uitstraling van deze Urban hoed stijlvol en klassiek. De studds, edelsteentjes en de geluksmunt van Lucky Shh dragen sterk bij aan de authentieke Bohemian look and feel. Deze Wolvilt hoed doet je ook wel denken aan de jaren ’50 en de roaring twenties.

Tegenwoordig zie je de hoed vaak op festivals. Kom je hem in het straatbeeld tegen, dan wordt hij zowel door mannen als vrouwen gedragen.


model met Lucky hoed