Mala


Deze originele Mala’s met hun oneindige knoop zijn van massief Sandelhout gemaakt. Exclusief van Lucky Shh.

Sandelhouten Mala kettingen met kruisjes van echte edelstenen en geluksmunten. Bekijk ze allemaal - € 29.50

Mala ketting "Hier en nu" met de bijzondere Howliet en Opaliet

De Tijgeroog geeft moed, bescherming en vertrouwen

Mala ketting "Be Fearless" - een mooi cadeau voor jezelf of een ander

oude gebruiken zeggen dat de Jade edelsteen veel voorspoed en geluk brengt. Wordt ook veel gedragen door reizigers. Door op de foto te klikken kan je meer lezen over deze Mala "I got some Good Vibez"

Mala ketting "You can do this" heeft een bijzondere transparante Agaat. Klik op de foto om meer te lezen over deze bijzondere edelsteen

De bijpassende Mala armband draagt de naam "Good Vibes". 12.95

De Mala's kunnen goed gecombineerd worden met de multifunctionele Talisman Tote sjaal - met vlinder van geluk. Beschermend voor op reis, in de zon en tijdens het sporten 18.50

Meer over de Mala's


De Mala is een gebedssnoer die wordt gebruikt binnen het Boeddhisme, het heeft een vergelijkbare functie als de Rozenkrans. De oneindige knoop symboliseert eeuwige liefde, wijsheid, geluk en vriendschap.


De geur van het echte Sandelhout, waar deze Mala van is gemaakt, is verrassend zoet en balsem-achtig. Het geeft daardoor een meditatieve sfeer. Aan de Mala kettingen hangen 4 kruisjes van echte edelsteen. De steensoorten verschillen per ketting en van elk is er maar één van.


Bijpassend zijn er ook armbanden te verkrijgen met grote stoere kralen. Ze zijn fijn en modern om te dragen, zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Lekker zomers en er hangt een goede Vibe aan.


Je vindt het vast leuk om jezelf en misschien ook een dierbare met deze Lucky Mala te verwennen. Deze attributen worden immers al eeuwen gedragen voor bescherming en geluk. Vergeet ook niet dat Lucky Shh na de verkoop goede doelen steunt. Zo wordt geluk automatisch verder doorgegeven.

mala