Lucky Sjaal

De Lucky sjaals met uniek design, geluksamuletten en edelstenen laten zich gemakkelijk combineren.

In eigen atelier worden deze Bohemian Hippie style modeaccessoires ontworpen en gemaakt in kleine oplagen met gebruik van authentieke en eerlijke materialen.

Een deel van de winst wordt gedoneerd aan goede doelen.

Boho art sjaal met exclusief Lucky vlinder- en mandala design.

Meer over de Lucky Sjaals


Een sjaal die je omhult met een fijn gevoel. De Lucky Shh's zijn niet zomaar sjaals. De ontwerpen zijn beïnvloed door de folklore klederdracht van nomadenstammen en hippies. Volgens oude tradities is deze klederdracht betekenisvol en straal je daarmee iets moois uit. De Lucky sjaals passen uiteraard goed als outfitbooster voor jouw Ibiza kleding of Festival outfit.


In eigen atelier worden deze shawls en omslagdoeken ontworpen en gemaakt, gewoon in Nederland. Meestal zijn het unieke stuks of gemaakt in zeer kleine oplagen. Vaarwel fast-fashion, hallo eigen style!


De Lucky Shh's zijn niet zomaar sjaals. Het is een shawl die je vast een heel goed gevoel gaat geven. Een gevoel van kracht, vrijheid en geluk. Het verhaal stimuleert je om je dromen te leven.


De sjaals zijn op meerdere manieren te dragen, het maakt eigenlijk niet uit wanneer en waar. Je kan deze als omslagdoek op het strand of bij het zwembad dragen. En natuurlijk ook ter bescherming van de wind, zon en kou. De Lucky Shh kan ook goed als formeel accessoire tijdens een borrel of op werk gedragen worden of tijdens een avondje uit. Het is een fijn item om mee te nemen op vakantie en tijdens een dagje uit.


Je vindt het vast leuk om jezelf en misschien ook een dierbare met deze Lucky sjaal te verwennen. Met de edelsteentjes en unieke amuletten geeft Lucky Shh de drager graag wat geluk mee. Een eeuwenoude traditie krijgt zo vorm. Deze attributen worden immers al eeuwen gedragen voor bescherming en geluk. Vergeet ook niet dat Lucky Shh na de verkoop goede doelen steunt. Zo wordt geluk automatisch verder doorgegeven.